Mind, body and soul

Met mind, body and soul (lichaam, geest en ziel) word de drie-eenheid aangegeven waaruit we hier op aarde bestaan. Met energetische healing is er aandacht voor je lichaam, geest en ziel. Deze 3 eenheid zorgt voor ons bestaan hier op aarde. Het is dus wel zo prettig als alle 3 in balans samen zijn. We maken van alles mee wat ons uit die balans kan brengen en ons ervaringen en lessen laat opdoen. Bij een dis-balans kunnen er uiteindelijk lichamelijke en/ of geestelijke klachten ontstaan. Denk hierbij aan de stress die je kan ervaren tot aan heftige chronische ziektes. Als energetische healer werk ik op de energie die achter de klachten of emoties zit en met mindfulness werken we aan de opmerkzaamheid om de balans te herstellen om sterker, gezonder en gelukkiger in het leven te staan. Hiervoor gebruik ik mijn kennis als Trance Healer, Reiki Master, Mindfulness Based Congnitive Therapist, Acces Bars practitioner, Voedingsdeskundige en persoonlijke ervaringen. 

 

Redenen voor een spirituele healing kan zijn:

* Vermoeidheid of zelfs uitputting na een gewone activiteit

* Moeite hebben met drukke omgevingen

* Moeilijk richting kunnen geven aan je leven, vaak twijfelen

* Een leeg gevoel hebben of niet 'echt' aanwezig zijn in het moment, veel dagdromen

* Weinig zelfvertrouwen in jezelf, je omgeving of de toekomst

* Weinig zelfliefde, harder voor anderen lopen en jezelf voorbij

* Geregeld ruzie maken met anderen of te vaak conflicten opzoeken

* Aanhouden negatieve gedachtes en gevoelens

* Heimwee hebben naar.... of intens eenzaam voelen

* Gevoel jezelf kwijt te zijn, verwarring over wie je bent

* Heel druk zijn, veel praten of hyperactief gedrag vertonen, jezelf opbranden

* Angst hebben voor herhaling van een paranormale ervaring

* Regelmatig het gevoel van onheil ervaren

 

Een energetische healing bestaat uit meerdere behandelingen. Dit traject kan bestaan uit:

* Innerlijke ,muren opheffen

* Energetische koorden verbreken

* Regressie

* Soul-retrieval

* Kindsdelen helen

* Opheffen van energetische blokkades

* Reiki

* Acces Bars

* Mindfulness therapie

* Massages

Start van het traject

Het te bewandelen traject word vast gesteld tijdens het intake gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we je klachten die je bewust ervaart en kijken we welke onbewuste items naar boven komen aan de hand van orakelkaarten en je energie. We stellen het behandelplan op zodat je weet waar we de komende maanden aan gaan werken. Je zal opdrachten meekrijgen die tools bevatten om jouw herstel te bevorderen. Na de intake zal ik je aura en chakra's zuiveren en je chakra's optimaliseren zodat de eerste stap van jouw healing gezet is. 

Over het algemeen zitten er 1 a 2 maanden tussen de behandelingen zodat het effect en bijwerkingen van de behandeling verwerkt kunnen worden, op bewust en onbewust niveau. Een energetische healing werkt door tot de ziel en de effecten zijn vaak als eerste merkbaar door kleine veranderingen, denk aan dromen, (nachtelijk) zweten, verandering in ontlasting, zweverig en ontspannen gevoel. 

Wil jij verandering in je leven? Weer jezelf durven te zijn en in je eigen kracht te staan? Weer vertrouwen in jezelf en het leven krijgen? Weer kunnen genieten van de kleine dingen die het leven je bied? Krachtig kunnen blijven staan bij tegenslagen? Je grenzen en wensen kunnen aangeven? Zien hoe mooi en uniek jij bent? Weer van jezelf leren houden?

Zet dan de eerste stap hieronder voor het maken van een afspraak. Laat je gegevens achter en ik bel je terug. De mogelijkheden voor behandelingen zijn alleen op maandag, dinsdag of donderdag tussen 10 en 14 uur.