Workshop hekserij met heksenfles

Om te beginnen is hekserij liefde, liefde voor jezelf, liefde voor moeder natuur en dier, liefde voor je medemens. Dit is in tegenstelling tot wat ons allemaal altijd geleerd is over hekserij. Eeuwen geleden werd je al een heks genoemd als je kennis bezat over de natuur, de mens, de maan of zelfs het universum. Echter was dat zoals er geleefd werd al voor de Romeinse tijd.

Voor mij is het een connectie die ik voel en vorm van spirituele ontwikkeling en levensstijl waar van alles te leren is. Binnen de hekserij is alles mogelijk, maar bescherming en bewustwording zijn erg belangrijk. Veel mensen noemen het tegenwoordig ook intuïtief spiritueel ontwaken of iets in die trant omdat de naam heks te beladen voor ze is. Dat is een mooi alternatief, maar het is tijd dat die lading eraf gaat en we gewoon kunnen zijn wie we zijn. Het belangrijkste vind ik wel dat iemand zich spiritueel ontwikkeld. En mijn ervaring is dat die lading er vanzelf afgaat, doordat oude denk patronen, zelf die uit vorige levens hier hun invloed op hebben, gezien en doorbroken mogen worden.

 

Wil jij meer weten over wat Hekserij is? Ga dan mee op reis met deze workshop en ontvang veel informatie om een mooie start te maken. Vind je heksennaam, na de meditatie vul je jou pentagram doelenkaart in en maak je eigen Heksenfles. De heksenfles helpt je om te gaan werken aan je dromen en te manifesteren. Je zult zien dat magie ook in jou zit.

Ideaal als je altijd al nieuwsgierig bent geweest naar Hekserij en kennis wilt maken met deze levensstijl. Naast de fles krijg je een werkboek vol informatie mee zodat jij thuis altijd je eigen heksenflessen kan blijven maken om wensen aan te trekken of ter bescherming en kan starten op je eigen heksenpad.

 

Is het voor jou niet mogelijk om de workshop hier te beleven? Geen probleem! Ik heb hem zo ontworpen dat deze ook zeer goed als DIY thuis te doen is. 

In beide vormen erg leuk als cadeau.

 

 

 

Workshop 

Workshop bij mij thuis kan van 1 tot 5 personen. Wil je dat ik bij jou op locatie kom dan is dat bespreekbaar en afhankelijk van de afstand.

Duur is ongeveer 2,5-3 uur. 

Investering €90,- p.p.

DIY workshop €60.- incl verzendkosten binnen Nederland

Reacties

Helena
een jaar geleden

De workshop was super interessant en gaf me veel inzichten in mezelf. Veel informatie gekregen en geleerd, ook over hoe ik kan creƫren en/of beschermen met de energie die ik dan in een fles zet. Meer dan ik had verwacht gekregen. Het was een ontspannen en gezellige middag. Zeker het geld waard of zoals het voor mij was een top kado!!
Ik kijk al uit naar de 2e workshop.

Reactie plaatsen