Workshop hekserij met heksenfles

Zondag 30 juni is er weer een workshop in Spijkenisse bij  de Bron van licht!! We gaan dan een ei zuivering, klein ritueel en heksenfles maken. Het is van 10 uur tot 16 uur, incl lunch! Dat alles voor de speciale prijs van €85,-! Aanmelden kan via de bron van licht op http://www.debronvanlicht.nl of email naar info@auradena.nl

Lees hieronder meer over de workshop!

In deze workshop ontvang je informatie over hekserij en wat over de vele mogelijkheden daarbinnen. Zeer leuke kennismaking met hekserij, maar ook leuk als aanvulling. De bladeren zijn los te maken en zo ook te verwerken in je eigen Book of Shadows. 

Kleine greep over de inhoud:

-Stukje geschiedenis

-Maankalender

-Jaarfeesten

-Meditatie

-Instructies voor het maken van je eigen wens-/ heksenflessen 

En meer.

Je zal zien dat het niet alleen een connectie is met de natuur, maar ook jezelf van inzichten zal voorzien. Het je leven zal verrijken van levensstijl tot religie. Het is maar net hoever jij dat wilt.

 

Wil jij meer weten over wat Hekserij is? Ga dan mee op reis met deze workshop en ontvang veel informatie om een mooie start te maken. Vind je heksennaam, na de meditatie vul je jou pentagram doelenkaart in en maak je eigen Heksenfles. De wensfles helpt je om te gaan werken aan je dromen, die energie actief te houden. Je zult zien dat magie ook in jou zit.

Is het voor jou niet mogelijk om de workshop hier te beleven? Geen probleem! Ik heb hem zo ontworpen dat deze ook zeer goed als DIY thuis te doen is. 

In beide vormen erg leuk als cadeau.

 

 

 

Workshop 

Workshop bij mij thuis kan van 1 tot 5 personen. Wil je dat ik bij jou op locatie kom dan is dat bespreekbaar en afhankelijk van de afstand.

Duur is ongeveer 3 uur. 

Investering €70,- p.p.

DIY workshop €50.- incl verzendkosten binnen Nederland

 

Heldervoelend intuïtief consult 

Dit is de mini versie van de workshop. Het is het consult wat ik ook op de beursen doe. 

Reading met wensflesje                    +/-45 min            €45,-

 

Wil je meer informatie of een afspraak maken?

Vul hieronder het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Reacties

Helena
een jaar geleden

De workshop was super interessant en gaf me veel inzichten in mezelf. Veel informatie gekregen en geleerd, ook over hoe ik kan creƫren en/of beschermen met de energie die ik dan in een fles zet. Meer dan ik had verwacht gekregen. Het was een ontspannen en gezellige middag. Zeker het geld waard of zoals het voor mij was een top kado!!
Ik kijk al uit naar de 2e workshop.

Reactie plaatsen