Workshop hekserij met heksenfles

Buiten dat Hekserij een breed scala aan mogelijkheden heeft, is naast bescherming, bewustwording erg belangrijk. Ga mee op reis met deze workshop en vind je heksennaam, na de meditatie vul je jou pentagram doelenkaart in en maak je eigen Heksenfles. De heksenfles helpt je om te gaan werken aan je dromen en te manifesteren. Je zult zien dat magie ook in jou zit.

Ideaal als je altijd al nieuwsgierig bent geweest naar Hekserij en kennis wilt maken met deze levensstijl. Naast de fles krijg je een boek vol informatie mee zodat jij thuis altijd je eigen heksenflessen kan blijven maken om wensen aan te trekken of ter bescherming.

Is het voor jou niet mogelijk om de workshop hier te beleven? Geen probleem! Ik heb hem zo ontworpen dat deze ook zeer goed als DIY thuis te doen is. 

In beide vormen erg leuk als cadeau.

 

 

Workshop 

Workshop bij mij thuis kan van 1 tot 5 personen. Wil je dat ik bij jou op locatie kom dan is dat bespreekbaar en afhankelijk van de afstand.

Duur is ongeveer 2,5-3 uur. 

Investering €80,- p.p.

DIY workshop €50.- incl verzendkosten binnen Nederland

 

 

Cadeautje:

Download hieronder de maankalender voor 2023. Super leuk om op mooi papier uit te printen en op te hangen. 

Maankalender 2023
Word – 41,0 KB 15 downloads

Reactie plaatsen

Reacties

Helena
een maand geleden

De workshop was super interessant en gaf me veel inzichten in mezelf. Veel informatie gekregen en geleerd, ook over hoe ik kan creëren en/of beschermen met de energie die ik dan in een fles zet. Meer dan ik had verwacht gekregen. Het was een ontspannen en gezellige middag. Zeker het geld waard of zoals het voor mij was een top kado!!
Ik kijk al uit naar de 2e workshop.