Dankjewel dat je ook hier een kijkje komt nemen. Hieronder staat mijn eerste passie, waar mijn gehele pad toe geleid heeft. Alles is gemaakt met passie en liefde. De producten met de flesjes zijn gezuiverd en gemaakt met beschermende rituelen, universele helende energie en met behulp gidsen zodat je de synchroniteiten gaat zien om op je pad te helpen. Kies daarom hierbij vooral op je gevoel, laat je intuïtie spreken. 

De vele handgemaakte, unieke sieraden bieden je meer dan dat ze leuk staan, die doen iets puurs met je, die je intuïtie versterken, die je energetisch helpen. Ze zijn echt uniek door de werking die erbij komt. Wil je de artikelen eerst te zien maak dan gerust een afspraak om langs te komen of kom langs op een beurs. Zie daarvoor de beurs agenda.

Veel plezier verder op de site.

 

Oorsieraden

Tunnels

Kettingen

Armbanden

Enkelbanden

Ringen

Pendels

Overige producten

Alles is nikkel-vrij, echter kunnen er nog wel reacties ontstaan met de onedele metalen, zilver of edelstaal. Bij reacties met de metalen wilt het soms helpen om de steker in te smeren met blanco nagellak of je oorgaatje met Nestosyl of jojoba-olie te verzorgen. Oorzaak van reacties met metalen komt meestal door een hormonale disbalans en is in meeste gevallen een vitamine D te kort. 

 

Voorwaarde: Oorbellen en piercings mogen uit hygiënisch oogpunt niet geruild worden.  Voor het ruilen van andere artikelen neem eerst contact op voordat je retour stuurt of als er iets anders aan de hand is. Omdat ik de kosten laag wil houden zijn de eventuele de retourkosten niet in de prijs inbegrepen en voor jezelf. Kleuren kunnen in het echt afwijken i.v.m. scherminstellingen.