Dankjewel dat je ook hier een kijkje komt nemen. Hieronder staat mijn eerste passie, waar mijn hele pad eigenlijk toe geleid heeft.

Na 2 prachtige beursen is de webshop weer open. Op de beurs waren nieuwe artikelen aanwezig en deze worden zo snel mogelijk toegevoegd. Dus had je iets op de beurs gezien en zie je die niet hier aanwezig? stuur dan gerust een email met je vraag en de beschrijving.

 

Als klein meisje zat ik al sieraadjes te maken van kralen, kurk en rubber. Ruim 25 jaar geleden ben ik begonnen in de juweliers branche en werk nog met bijou sieraden 2 dagen per week, dit begon met de opleiding tot goudsmid. Van het goudsmeden kwam niet veel terecht, het was niet wat ik er van verwacht had. Wel bij diverse juweliers aan de slag gegaan Vele mensen blij gemaakt met fabriekssieraden, terwijl ik aanvoelde dat er veel meer nodig voor hun was of dat ze iets anders zochten dan dat ze zelf dachten. Nu is deze oude droom, die ik eigenlijk opgegeven had, toch waarheid geworden. Ik kreeg de boodschap door om de kennis die ik heb uit de hekserij, de kennis uit het lichtwerken & helen en de kennis om sieraden te maken te combineren.

Alles is gemaakt met passie en liefde. De producten met de flesjes zijn gezuiverd en gemaakt met beschermende rituelen en met universele helende energie en gidsen zodat je de synchroniteiten gaat zien om op je pad te helpen. Kies daarom hierbij vooral op gevoel, laat je intuïtie spreken. Laat je hart spreken voor je keuze.

Deze sieraden bieden je meer dan dat ze leuk staan, die doen iets met je, die je intuïtie versterken, die je energetisch helpen. Kies dus met gevoel, kies waar jij je een ekster door gaat voelen, van gaat glimlachen of je denkt ja die wil ik. Bij twijfel niet doen dus. Ja ik zeg echt bij twijfel niet doen, want laat dan eerst bezinken wat je allemaal gezien hebt en kijk of er iets in je gedachten is blijven hangen en kijk later nog een keer. Deze sieraden zijn niet voor iedereen, maar hebben een bestemming die nu nog niet bekent is. Bij de andere producten staat er een beschrijving op de product pagina. Maar ook daarbij kies op gevoel.

Om de artikelen eerst te zien kan je een afspraak maken om langs te komen of kom langs op een beurs. Zie daarvoor het de beurs agenda.

Veel plezier verder op de site.

 

 

Alles is nikkel-vrij, echt kunnen er nog wel reacties ontstaan met de onedele metalen. Bij reacties met de onedele metalen wilt het soms helpen om de steker in te smeren met blanco nagellak of je oorgaatje met Nestosyl. Oorzaak van reacties met metalen komt echter door een hormonale disbalans en is in meeste gevallen een vitamine D te kort. 

 

Voorwaarde: Oorbellen en piercings mogen uit hygiënisch oogpunt niet geruild worden.  Voor het ruilen van andere artikelen neem eerst contact op voordat je retour stuurt of als er iets anders aan de hand is. Omdat ik de kosten laag wil houden zijn de eventuele de retourkosten voor jezelf. Kleuren kunnen in het echt afwijken ivm scherminstellingen.