Momenteel kunnen er geen behandelingen geboekt worden door omstandigheden. Zodra dit weer mogelijk is zal ik dit aangeven met een leuke actie. Voor nu blijft de webshop actief en zal ik op beurzen aanwezig zijn met de reading met wensflesjes of mini-workshop reading met wensflesjes en de verkoop van de vele leuke unieke sieraden, pendels en meer. Hieronder kan je nog wel lezen wat een behandeling of traject zou inhouden. Tot gauw.

Mind, body and soul

Met mind, body and soul (lichaam, geest en ziel) word de drie-eenheid aangegeven waaruit we hier op aarde bestaan. Met energetische healing is er aandacht voor je lichaam, geest en ziel. Deze 3 eenheid zorgt voor ons bestaan hier op aarde. Het is dus wel zo prettig als alle 3 in balans samen zijn. We maken van alles mee wat ons uit die balans kan brengen en ons ervaringen en lessen laat opdoen. Bij een dis-balans kunnen er uiteindelijk lichamelijke en/ of geestelijke klachten ontstaan. Denk hierbij aan de stress die je kan ervaren tot aan heftige chronische ziektes. Als energetische healer, mindfulness therapeut, voedingsdeskundige, heks, holistisch masseur en persoonlijke ervaringen werk ik op de energie en mindset die achter de klachten of emoties zit.

 

Redenen voor een healing kunnen zijn:

* Vermoeidheid of zelfs uitputting na een gewone activiteit

* Moeite hebben met drukke omgevingen

* Moeilijk richting kunnen geven aan je leven, vaak twijfelen

* Een leeg gevoel hebben of niet 'echt' aanwezig zijn in het moment, veel dagdromen

* Weinig zelfvertrouwen in jezelf, je omgeving of de toekomst

* Weinig zelfliefde, harder voor anderen lopen en jezelf voorbij

* Geregeld ruzie maken met anderen of te vaak conflicten opzoeken

* Aanhouden negatieve gedachtes en gevoelens

* Heimwee hebben naar.... of intens eenzaam voelen

* Gevoel jezelf kwijt te zijn, verwarring over wie je bent

* Heel druk zijn, veel praten of hyperactief gedrag vertonen, jezelf opbranden

* Angst hebben voor herhaling van een paranormale ervaring

* Regelmatig het gevoel van onheil ervaren

 

Een energetische healing bestaat uit meerdere behandelingen. Dit traject kan bestaan uit:

* Innerlijke ,muren opheffen

* Energetische koorden verbreken

* Regressie

* Soul-retrieval

* Kindsdelen helen

* Opheffen van energetische blokkades

* Reiki

* Acces Bars

* Mindfulness therapie

* Massages

Start van de behandelingen

Het te bewandelen traject word vast gesteld tijdens het intake gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we je klachten die je bewust ervaart en kijken we welke onbewuste items naar boven komen aan de hand van orakelkaarten en je energie. We stellen het behandelplan op zodat je weet waar we aan gaan werken. Je zal opdrachten meekrijgen die tools bevatten om jouw herstel te bevorderen. 

Over het algemeen zitten er 1 tot 3 maanden tussen de behandelingen zodat het effect en bijwerkingen van de behandeling verwerkt kunnen worden, op bewust en onbewust niveau. Een energetische healing werkt door tot de ziel en de effecten zijn vaak als eerste (tijdelijk) merkbaar door kleine veranderingen, denk aan dromen, (nachtelijk) zweten, verandering in ontlasting, zweverig en ontspannen gevoel. 

Wil jij verandering in je leven brengen? Zet dan de eerste stap hieronder voor het maken van een afspraak. Laat je gegevens achter en ik bel je terug. De mogelijkheden voor behandelingen zijn alleen op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag tussen 10 en 14 uur. 

 

Investering per behandelingen

Energetische healing: 

Per behandeling zal €50,- gerekend worden. De behandelingen zijn meer waard, maar dat laat ik, in goed vertrouwen, over aan jou om zelf in te vullen naar eigen kunnen. Zo weet ik dat ik ook de mensen kan helpen die anders niet kunnen. Een euro heeft een andere waarde voor iemand met weinig geld dan met veel geld, maar een evenredige uitwisseling van energie is daarom naast belangrijk ook flexibel. 

         

 

Massages:

Stoelmassage                                  15 min                 €20.-   

Stoelmassage met massage-gun          10 min                 €15,-

Een stoelmassage werkt met name d.m.v. drukpunten en gebeurt over een t-shirt heen. Bij knopen en veel spierspanning kan het soms even wat onaangenaam voelen om de spanning uit de spier te krijgen. Daarna is directe verlichting te voelen.  Een massage-gun heeft ook een intense werking op de spierspanning en is zeer aangenaam op vast zittende spieren. Er is, net zoals bij een stoelmassage geen olie nodig en kan zo over een T-shirt of blouse heen gebruikt worden. 

 

Wil je meer weten, kennismaken of een afspraak maken?

Vul dan het formulier hieronder in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Algemene voorwaarden voor behandelingen bij Auradena

Auradena bevind zich op de eerste verdieping van een woonflat waar lift aanwezig is.

Om de energetische behandelingen en massages zo soepel mogelijk te laten verlopen hanteert Auradena een aantal voorwaarden.

Als je een afspraak voor een massage of energetische behandeling bij Auradena maakt, gaat Auradena ervan uit dat kennis genomen heeft van de onderstaande voorwaarden en hiermee akkoord gaat.

 

Afspraak en intake

De massage of energetische behandelingen vinden uitsluitend op afspraak plaats.

Hygiëne vind Auradena erg belangrijk. Bij Auradena word dit ook van klanten verwacht. Auradena behoudt zich het recht voor een afspraak te annuleren of af te breken, indien er geen sprake is van een hygiënische of veilige situatie. Het verrichten van erotische massages behoort niet tot mijn assortiment. Het vragen hiernaar wordt niet op prijs gesteld en kan het einde van de behandeling betekenen. Auradena behoud zich het recht klanten te kunnen weigeren of te ontzeggen zonder opgaaf van redenen.

Aangezien ik een beperkt aantal plekken heb per dag, wil ik daar zorgvuldig mee omgaan.  Als mensen verstek laten gaan of zich te laat afmelden, wordt ik met een probleem opgezadeld. Om een optimale bezetting te krijgen, gelden de volgende eenvoudige regels:  Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos worden geannuleerd. Binnen 24 uur geannuleerde afspraken worden volledig aan u door berekend. Dit geld ook voor niet nagekomen afspraken. Bent u onverhoopt verhinderd, niet lekker of ziek, dan is het toegestaan om zelf iemand anders in uw plaats naar de afspraak te laten gaan.

Voorafgaand aan de eerste behandeling houden we een intakegesprek. De klant is zelf verantwoordelijk voor de juistheid van deze (medische) informatie, die tijdens dit gesprek worden verstrekt. Op basis hiervan kan de behandeling op een verantwoordelijke en veilige manier gegeven worden.

Persoonlijke en/of medische gegevens zullen nooit aan derden verstrekt worden, ik sla geen gegevens op.

In bepaalde gevallen wordt de klant aangeraden zijn/haar behandelend arts of specialist te raadplegen alvorens een massage te ondergaan.

Auradena kan te allen tijden beslissen de behandeling niet door te laten gaan als blijkt dat de door cliënt opgegeven aandoening reden geeft tot contra-indicatie. Eventueel kan er worden overgaan op een passende behandeling.

Uit respect voor uw privacy en rust wordt u vriendelijk verzocht om mobiele telefoons, piepers e.d. uit te schakelen of op stil te zetten vlak voor aanvang van de behandeling.

 

Allergieën:

Bij Auradena zijn 3 katten aanwezig.

 

Tarieven en betaling

De tarieven van de behandelingen staan vermeld op de website.

De betaling wordt na afloop van de behandeling direct voldaan. Dit kan contant of met pinbetaling.

 

Cadeaubonnen

Een cadeaubon is niet inwisselbaar voor geld. De cadeaubon is onbeperkt geldig. Bij een geboekte behandeling met een langere duur dan op de cadeaubon staat vermeld, dient er naast de cadeaubon bijbetaald te worden. Bij twijfel over de echtheid van een in te leveren cadeaubon behoudt Auradena zich het recht voor deze als betaalmiddel te weigeren.

 

Aansprakelijkheid

De klant maakt uit vrije wil en op eigen verantwoordelijkheid gebruik van de diensten. Auradena kan derhalve niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade of opgelopen letsel. Auradena is niet verantwoordelijk voor schade en/ of letsel als gevolg van verzwijgen van medische informatie zoals lichamelijke en/of geestelijke aandoeningen, blessures en medicijngebruik. Auradena  is niet verantwoordelijk voor beschadiging, diefstal of verlies van persoonlijke bezittingen van de klant in en om de praktijk.

 

Overig

De Algemene Voorwaarden en de op de website vermelde informatie kunnen door Auradena ten allen tijde worden gewijzigd.

Prijswijzigingen zijn voorbehouden.