Acces Bars

Acces Bars is een energetisch lichaamsproces wat geschikt is voor iedereen, jong en oud. Het creëert meer ontspanning, rust en ruimte in je lichaam en geest. Tijdens een sessie worden 32 drukpunten, die energie banen vormen in en om je hoofd, zachtjes aangeraakt. Hierin liggen al je ideeën, gedachtes, overtuigingen en emoties opgeslagen. Ieder drukpunt staat in verbinding met een specifiek item in je leven zoals je lichaam, communicatie, geld, vreugde, controle, verdriet, heling, daadkracht, veroudering, creativiteit, etc. Je kan dit zien als een update van je brein. Je systeem wordt opgeschoond en gefragmenteerd. Hierdoor komt er ruimte voor inzicht, inzicht om helpende overtuigingen en emoties in je leven te integreren. Zo kun je in je leven gaan staan met gemak, vreugde en overvloed. 

Tijdens een bars sessie bewegen de hersengolven naar Theta, de staat van diepe ontspanning voor de slaapfase (Delta). Hierdoor krijg je toegang tot en kun je verandering aanbrengen in vastgezette gedragspatronen, overtuigingen, meningen en emoties die je huidige leven bepalen.

Het is wetenschappelijk aangetoond dat Acces Bars je in deze staat brengt. Zo kan je gaan relativeren en loslaten, ontdekken wat wel werkt voor jou, wie je werkelijk bent en hoe het is om te leven in flow en gemak. Ook is aangetoond dat cellen ovaal worden als ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties. Wat kan zorgen voor ongemak en ziektes. Het onderzoek was kleinschalig, maar de resultaten zijn veelbelovend. 

Gelukkig