Inwijdingen in Usui Reiki

Heeft Reiki voor jou ook zoveel betekend en wil je deze universele liefde ook leren en doorgeven? 

Laat je dan inwijden in Usui reiki!

Iedereen kan dit leren en heeft het in zich, de inwijdingen versterken je en met de lessen leer je hoe deze eenvoudige behandelmethode werkt d.m.v. handoplegging. Het kan helpen bij verwondingen, stress, emotionele verwarring, div soorten pijnen en chronische kwalen. Soms kun je iets niet wegnemen, hoe graag we ook zouden willen, maar wel de pijn verzachten en de weg naar genezing verlichten.

Iedere graad duurt 1 dag en heeft daarna oefening en tijd nodig om 1 te worden met jou energie. Voor reiki 1 is geen voor opleiding nodig. Na Reiki 1 kan je door naar Reiki 2 en daarna naar Reiki 3/ Master. Leer hoe je deze universele levensenergie voor jezelf kan toepassen en op anderen. De letterlijke vertaling is als volgt: Rei betekent geest & regen / universum of heelal, Ki betekent energie. Vrij vertaald ontvang je Reiki dan ontvang je energie uit de hemel, die als regen op je valt.

 

Met de Reiki 1:

De eerste energiekanalen van Reiki gaan wat verder open. Ja verder open want Reiki zit al in jou. Dit gebeurt door middel van 4 inwijdingen zodat je de kosmische energie bewust door je heen kan laten stromen. Je leert in eerste instantie hoe je jezelf Reiki kan geven. Je leert ook over de chakra's en de aura, hoe je deze balanceert en herstelt. (Hiervoor word vaak een pendel gebruikt, mocht je deze niet hebben kan je er 1 kopen bij mij als gewenst.) Er is een 3 -4 weken nodig om je aan Reiki 1 aan te passen. Tijdens de Inwijding kan je een ruimtelijke of tintelingen voelen. Na de inwijding kan het zijn dat je erg gaat dromen of ontgiftings verschijnselen, vaker plassen of een loopneus ervaart. Dit is normaal en je zal je hiermee toch goed voelen. Het heeft namelijk effect op je fysieke, mentale, emotionele en spirituele lichaam. Na de inwijding zal op ieder vlak heling plaats vinden. Vervolgens kan je de Reiki ook voor familie en vrienden gebruiken. Het geven van Reiki kost jou geen energie, de energie stroomt door jou heen vanuit het universum.

Met Reiki 2:

Met deze inwijding word je weer versterkt, je energie kanalen gaan verder open en leer je op afstand te werken en dieren, planten en moeder Aarde te heling te geven. Je zult heel direct met blokkades, angsten en onzekerheden aan de slag kunnen gaan. Door deze versterking kan je ook met angsten, frustraties, trauma's uit het verleden aan de slag gaan. Je voelt de intensievere en krachtigere energie jouw versterken en helpen op het pad van genezing voor jezelf en anderen. Je komt dieper in contact met jezelf, dichter bij je hogere zelf. 

Met Reiki 3:

Met deze inwijding word je Master, je poorten gaan nog verder open. Dit voelt voor vele als complementeren van hun Reiki opleiding. De volledige opening van jouw spirituele pad naar genezing en je hogere bewust zijn.  Je word nu nog meer versterkt en leert hoe je het kan doorgeven aan anderen. Hoe jij anderen mensen op het liefdevolle pad van de Usui Reiki kan inwijden. Niets is prachtiger om zelf in je stralende licht te kunnen staan en anderen te helpen om in hun stralende licht te staan. Het symbool van de derde graad in Reiki is de Dai Ko Mio wat immens stralend licht betekend. 

Investering:

Reiki 1 - incl. lunch, werkboek en certificaat €175.-

Reiki 2 - incl. lunch, werkboek en certificaat €225.-

Reiki 3 - incl. lunch, werkboek en certificaat €375.-

Voor inschrijven en/of informatie mail naar info@auradena.nl